• Welcome Message
Welkom bij Dutch Gladiators online PC game community (sinds 2001). Voor aanmeldingen zie links onze recruitment sectie.


  • Latest news

Application: Koekoet


Wat is je (echte) naam?

AnthonyHoe oud ben je

24Waar woon je?

West-Vlaanderen, BelgiëVertel eens iets over jezelf? Je werk, hobby's familie?

Momenteel werk ik als software developer voor een firma die track & trace + tijdsregistratie doet. Een paar maanden geleden kocht ik een volledig nieuwe game-pc, dus gamen neemt nu ook wat tijd in beslag :D Daarnaast 'tunede' ik ook wat mijn autootje (niet extreem hoor, gewoon wat sportiever zetten). Maar met het ouder worden en aangezien ik nu een firmawagen bezit, is dat ook uitgesloten nu.Welke spellen speel je en welke spellen hebben de meeste indruk gemaakt op je?

Tgoh, eigenlijk speel ik vanalles een beetje. Dit gaat van FPS, RPG, Simulators,... Eigenlijk een beetje vanalles. Ik was nogal een actieve flightsimmer een paar jaar geleden.

GTA 5 blijft toch wel een spel die ik graag speel. Ik speelde ook Guild Wars, maar nadat GW2 er was, is die clan wat uit elkaar gevallen en vond ik het spel ook wat minder leuk geworden.Heb je in andere game-clans gespeeld en waarom ben je daar weggegaan?

Als flightsimmer zat ik bij een 'virtual airline'. In GTA zat ik ook bij een actieve crew van zo'n 40 actieve leden. Bij Guild Wars was het een clan die bestond uit vrienden van vrienden die ook gewoon casual gameden. Reden van weggaan is gewoon het feit dat ik ook andere games wilde spelen en ik het gevoel kreeg dat het niet echt geaccepteerd was binnen die clans. Bij GW was het door de komst van GW2 dat clan wat uit elkaar viel.Hoeveel tijd besteed je gemiddeld per week aan online gaming?

Dat varieert van week tot week bij mij. Meestal ben ik online tussen 17u30 - 19u30 tijdens de week, na het werk dan. Soms nog een uurtje 's avonds na 22u30. In het weekend is het meestal de voormiddag (als de vriendin gaan werken is :D ). Maar namiddag kan ook, hangt er van af.

Dus ik denk wel dat je kan zeggen dat ik gemiddeld zo'n 10-15u game in een week.Wat verwacht je van the Dutch Gladiators als game-clan?

Ik kwam hier vooral voor Elite Dangerous. Vind dit wel een leuke game, maar ik kan wel wat guidance gebruiken ;) Ik verwacht een gezellige community waar spelers elkaar onderling helpen. Die openstaat voor andere games ook (maar dit zag ik al passeren, dus dat lijkt me goed :D ).Heb je nog meer toe te voegen?

Tgoh, eigenlijk niet echt. Je mag me altijd toevoegen op Steam: 'Koekoet'.

Views: 6339  •  Comments: 8  •  Write comments [ Back ]

  • Who is online?
  • In total there are 5 users online :: 0 registered, 0 hidden and 5 guests (based on users active over the past 5 minutes)
    Most users ever online was 82 on 15 Oct 2018, 13:36

    Registered users: No registered users
    Legend: Administrators, Friend of DG, Global moderators, Members  •  The team